Andrej Kramarić: Igrali smo atraktivnije, moramo biti zadovoljni

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je danas kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2020. protiv Walesa u Osijeku, a napetu  utakmicu prokomentirao nam je Andrej Kramarić…

Bila je ovo napeta utakmica, znali ste što vas čeka…

– Znali smo što nas čeka, moramo biti zadovoljni s ova tri boda. Zadnjih 15 minuta smo malo pali, to je bilo normalno za očekivati po onakvom vremenu. Zadovoljan sam, sretan sam, igrali smo super nogomet. Pripremali smo se deset dana za ovo, da oduzmemo ta tri boda.

Odmor će sigurno dobro doći…

– Još da odradimo ovu prijateljsku utakmicu, samo da se nitko ne povrijedi, i onda da uživamo u odmoru i da se pripremimo za novu sezonu. Moramo biti sretni i zahvaliti se ovim navijačima, bilo je stvarno predivno u ovakvim uvjetima pred ovakvim ljudima.

Poništen je gol zbog zaleđa…

– Pa da, ali igrali smo bolje i atraktivnije, imali smo i više šansi. Moglo je to možda i bolje izgledati, na kraju se možda i neka panika uvukla nakon tog slučajnog gola, mogao sam ja to prije riješiti, ali zadovoljan sam svojom igrom, pristupom i svojim trčanjem. Imao sam par dobrih prilika na kraju, valjda je to bila ta neka nemoć od vremena.

 

By | 2019-06-08T22:46:59+00:00 08.06. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment