Bernays osvojio sveučilišni Superkup u futsalu!

Početak nove sveučilišne malonogometne sezone i simboličan završetak prošle, obilježen je utakmicom futsal Superkupa u zagrebačkoj dvorani Martinovka. Pogotcima Josipa Brkića i Borne Žuvele Edward Bernays University College slavio je rezultatom 2:1 protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Nakon što je futsal momčad Fakulteta elektrotehnike i računarstva prošle sezone osvojila i Sveučilišnu futsal ligu i Sveučilišni futsal kup, odlučeno je da će u Superkupu igrati protiv drugog finalista najvećeg sportskog sveučilišnog natjecanja u Hrvatskoj – Bernaysa.

Pod vodstvom Dine Bartolucija i trenera Kujtima Morine, za Bernays su igrali Kristijan Kapural, Josip Rendulić, Tino Čirjak, Mislav Banek, Josip Brkić, Borna Žuvela, Ivan Šulentić, Luka Gašparinčić, Bruno Jakovljević, Ivan Knezić i Franko Jamičić. Igračem utakmice proglašen je Tino Čirjak, a pogotke za Bernays postigli su Josip Brkić i Borna Žuvela, kojima je nedjeljni nastup u Superkupu bio ujedno i debi u dresovima Bernaysa.

Boje FER-a branili su Alen Carin, Miroslav Filipović, Matija Juranović, Mirko Kokot, Kristian Lalić, Krešo Lelas, Josip Mališa, Mislav Rendulić, Duje Rogulj, Krešimir Tadić, Fran Vrdoljak, Ivan Čilić, Dino Šteher i Domagoj Živković.

Sveučilišna futsal liga u konkurenciji studenata počinje 10. studenoga, a u konkurenciji studentica 11.studenog ove godine.

 

Mario Jurić

By | 2018-11-02T13:32:53+00:00 02.11. 2018.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment