Press konferenciju dvaju trenera nakon utakmice Lokomotiva-Hajduk 0:0 je otvorio Igor Cvetković tehnički direktor domaćina. Prvo se novinarima obratio trener Hajduka Joan Carrillo nakon remija protiv Lokomotive…
Bila je to teška utakmica, dvaju dobrih suparnika, puna taktičkih zamisli u prvom poluvremenu, u kojem smo mi imali ozljedu Nižića. Mislim da smo bili u dobrom ritmu, i imali nekoliko dobrih šansi. Čak je i posjed bio na našoj strani. Nismo imali dobar protok lopte u drugom dijelu.U tom drugom poluvremenu nas je poremetilo isključenje Futacsa. Mi smo bez obzira na to i dalje željeli osvojiti tri boda. Nismo imali dobru tranziciju sa igračem manje. 
Izmiče vam 3.mjesto ?
Sezona još nije gotova ima još utakmica. Razmišljam o posljednjoj utakmici protiv Rijeke, izgubili smo dva boda, sada smo i protiv Lokomotive odigrali remi. Mi smo dobro pripremili utakmicu, ali stvari na terenu ne idu tako kako smo htjeli. Ne razmišljam o Osijeku, nego kako unaprijediti momčad.Upit o Futacs ….ovo mu ne treba ?

Baš sam sa njim o tome razgovarao. Pričali smo na poluvremenu, rekao sam mu da pripazi, da gleda samo loptu. Međutim, takav je nogomet.

Na kraju se obarti i trener Lokomotive Mario Tokić…

Nametnuli svoj ritam ali Hajduk ima dobrog trenera i igrače. Nedostajala nam je završnica, u ovih šest dana od posljednje utakmice nismo uspjeli izvući pouke. Danas se vidjelo da imamo kvalitetu, ali mladost s jedne strane donosi pozitivne stvari, ali ponekad je to i nedostatak.