Dva dobra Josipa – Juranović i Posavec!

Dvojac Juranović i Posavec su bili dva ponajbolja pojednica u redovima crvenoplavih na riječkoj Rujevici. Znaimljivo da su oba Josipa. Prvo smo popričali sa Posavcom kako je on vidio ovih 90 minuta:
Utakmica je bila teška, puna ritma. Dobro smo odgovorili na gol koji nam je Rijeka zabila. Nije se lako vratiti pod pritiskom koji vlada na Rujevici. Mnogo nam znači ovaj bod pred uzvrat u Bukureštu. Zasluženo smo ga osvojili. Svi zajedno smo odradili super posao.

Ozlijeda je prošlost:

Sada je sve ok. Samo neka tako bude i do kraja sezone. Nadam se da će se brzo vratiti i kolega Tomislav Duka.

U četvrtak Hajduka čeka gostovanje i Steaua?

Čeka nas tamo jedna vrstu rata. Onu potporu koju smo mi imali na Poljudu oni će imati u četvrtak. Mi se moramo pripremiti na to, a oni moraju strahovati da slučajno ne prime gol kod kuće. Ići ćemo na glavu, igrat ćemo za Hajduk, za navijače. Vjerujem da ćemo se sretni i zadovoljni vratiti iz Bukurešta.

Ne bilo loše da ostane kao danas 1:1 ?

E kada bi se repriziro – bilo bi super!

A možeš li ti reprizirati ovakvo izdanje?

Želim svaki dan na treningu dati sve od sebe. Svaki trening dajem svoj maksimum, a to se u zadnjim kolima vidjelo i na terenu. Jedino što mogu obećati da ćemo dati sve od sebe. Vjerujem da ćemo izboriti play off .

Nakon njega razgovarali smo sa drugim Josipom – JUranovićem, novim kapetanom momčadi čiji je potez doslovno oduševio trenera Keka kada je vratio loptu Rijeki nakon jedne sudačke greške.

Otišao sam do trenera Kopića i pitao sam ga mogu li to napraviti. Bila je to moja ideja.

Po tebi jeli sudac pogriješio?

Nećemo o tome, dao sam im loptu i to je to.

Kakva je bila utakmica?

Bila je ovo muška utakmica. Borili smo se u sredini terena. Izvukli smo bod, možemo biti zadovoljni. Sada svim mislima idemo na Steauu, idemo tamo pobijediti. Bit ćemo tamo pravi, ići ćemo glavom na kopačku.

Rijeka je imala iše od igre večeras i puno šansi….

Nećemo pretjerivati, nije ih bilo šest-sedam, imali su dvije-tri. Mogla je Rijeka povesti, ali zato imamo Posavca na golu. Skinuo je dvije-tri odlične prilike. Možda smo se potrošili na prošloj utakmici. Sve ukupno možemo biti zadovoljni. Otišlo je dosta igrača, došli su novi, moramo se svi prilagoditi. Nadam se da ćemo što prije biti pravi.

By | 2018-08-13T00:26:29+00:00 13.08. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment