Hajduk odigrao prijateljski susret na Stanovima!

Reprezentativnu je pauzu momčad Hajduka iskoristila za prijateljski susret na Stanovima gdje je s 3:1 svladala Zadar.

Prije početka samog susreta Hajdukov je predsjednik Jasmin Huljaj sa Svetkom Ćustićem položio vijenac na mjesto stradavanja Hrvoja Ćustića. Tom je prilikom Huljaj predsjedniku Zadra poklonio i uokvireni bijeli dres sa simboličnim brojem 24 i imenom Hrvoje.

Na tribinama se našlo oko dvije tisuće navijača koji su posebno mogli uživati u prvom poluvremenu u kojem je utakmica bila riješena. Hajduk je poveo već u 9.minuti pogotkom Saida nakon lijepog proigravanja Jradija. Ubrzo su domaćini izjednačili kada je Majić, nakon što mu je prvi udarac Blažević obranio, ipak zabio gol nakon odbijene lopte. Bijeli su opet poveli nes(p)retnim autogolom Jurića koji je pokušavao spasiti vlastitu mrežu, a posljednji je pogodak na utakmici pao u 39.minuti kada je Said mirno poslao loptu u gol nakon ubačaja Filipa.

U drugom dijelu susreta nije bilo značajnih prilika, ali treba naglasiti da je trener Vulić ovom prigodom „isprobao“ razne mlade igrače iz druge momčadi. Tako su priliku dobili Teklić, Batarelo, Skorup, Bradarić, Špikić, Kovačević, Delić i Bajić. Svih 90 minuta branio je Goran Blažević.

Naposljetku je trener Vulić zadovoljno prokomentirao susret: „Najbitnije da je publika došla u velikom broju i da su vidjeli golove. Igra i rezultat zaista nisu bitni u ovim utakmicama, važno je da smo došli tu i odigrali prijateljsku utakmicu. Nadam se da će ovo biti tradicija svake godine, a još više se nadam da ćemo se ubrzo sresti u službenoj utakmici u Prvoj ligi. Vidio sam da Zadar ima kvalitetu, bili su motivirani, rastrčani i vjerujem da će to u budućnosti biti još bolje“.

By | 2018-10-12T14:41:58+00:00 12.10. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment