Hajduk startao s pripremama!

Na Poljudu se ovog četvrtka startalo sa pripremama seniorske momčadi. Trener Bijelih Siniša Oreščanin imao je na raspolaganju večinu igračkog kadra a evo popisa igrača:

Josip Bašić, Ivica Batarelo, Dino Beširović, Jakov Blagaić, Goran Blažević, Domagoj Bradarić, Mijo Caktaš, Jairo, Ivan Delić, Tomislav Duka, André Fomitschow, Ádám Gyurcsó, Adrian Ismajli, Mirko Ivanovski, Josip Juranović, Stanko Jurić, Anthony Kalik, Franko Kovačević, Leon Kreković, Marin Ljubić, Božo Mikulić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Luka Pasariček, Jurica Pršir, Emir Sahiti, Michele Šego, Tonio Teklić, Fran Tudor, Stipe Vučur i Mario Vušković.

Po izjavi sportskog direktora Saše Bjelanovića sutra će se priključiti Hamza Barry i Borja Lopez, dok se Bassel Jradi nalazi s reprezentacijom Libanona na Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Njega očekuju u drugoj polovici siječnja. Odsutan je i vratar Josip Posavec koji je bolestan i priključit će se uskoro. Poznato je i da su Steliano Filip, Hysen Memolla, Ahmed Said Said i Edin Šehić pozvani na početak priprema druge momčadi koja je zakazana za 10. siječnja na Poljudu.

By | 2019-01-03T14:19:50+00:00 03.01. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment