Josip Posavec: Svi zajedno sudjelujemo u ovoj pobjedi!

Utakmicu nam je prokomentirao i Josip Posavec, Hajdukov vratar koji je svojim sjajnim intervencijama uvelike doprinio današnjoj pobjedi …

Bila je ovo živa utakmica, zanimljivih 90 minuta, na kraju je presudio jedan gol…

– Istina, bila je ovo stvarno teška utakmica, ali takvu smo i očekivali. Znali smo da je Osijek jedan kvalitetan suparnik, pogotovo na svom terenu. Mi smo se spremili i vjerovali da ih možemo iznenaditi što smo i uspjeli, a to nam je bio najveći cilj. Hvala Bogu da smo uspjeli. Sada se vraćamo u Split i okrećemo glavu prema sljedećem kolu da potvrdimo ovu pobjedu.

Osječani su bolje ušli u utakmicu pa ste Vi spašavali nekoliko izglednih situacija…

– Sigurno se još malo tražimo u tim nekim trenerovim zahtjevima , mislim da je to na kraju urodilo plodom. Eto, u ovoj situaciji sam ja bio taj koji je spriječio neki drugačiji tijek utakmice, ali najbitnije je da pobijedili – svi zajedno smo dali svoj maksimum i svi zajedno sudjelujemo u ovoj pobjedi.

 Hajduk u Osijeku u prvenstvu nije slavio od ožujka 2015.godine…

– Evo, maloprije sam saznao taj podatak. Drago mi je da smo baš mi, u ovoj turbulentnoj sezoni, ti koji smo uspjeli malo izbrisati taj crni niz ovdje. Vjerujem da će ovo biti samo jedna u nizu u nastavku…

Trebat će nastaviti s pobjedama za priključak u nastavku sezone…

– Mi smo si postavili taj neki cilj. Može bilo tko reći što želi, ali mi imamo svoj cilj i znamo da neće biti lagano, ali radimo za njega, dajemo svoj maksimum te se nadamo da će nam se otvoriti, da ćemo uspjeti to ostvariti, kako danas, tako i u sljedećim utakmicama.

 

Fotografija: Diana Mor

By | 2019-02-04T08:36:07+00:00 03.02. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment