Kopić: Moram priznati Rijeka je bila kvalitetnija

Željko Kopić je prvi došao pred novinare nakon Jadranskog derbija. Evo njegovog viđenja utakmice:

Ovaj jadranski derbi bio je izrazito zahtjevan. Bilo je puno duela koji su zahtijevali i puno energije i mi smo to u početku dobro odrađivali. Na to smo upozoravali i pripremali igrače ovaj tjedan. Znali smo da bez duela u ovoj utakmici nema ništa. U našoj igri nam je najviše nedostajalo da bolje razigramo jedni druge , mirnim pasom i točnom predajom.

Kakva vam je bila Rijeka ?

Rijeka je nakon pola sata, postala dominantna i imala pritiska. Taj pritisak se nastavio u drugom dijelu te smo mi popustili.Zabili su gol a mi smo postali svjesni minusa. Moram priznati
Rijeka je bila kvalitetnija ali moji momci su dali koliko mogu i zadovoljan sam što se tiče mentalnog sklopa. Taj pristup nas je u završnici nagradio pogotkom koji nas je doveo do boda.

Kopić je zatim pogledao u bližu budućnost:

Nadam se brzoj regeneracije nakon ove utakmice jer nas čeka već u četvrtak nastup u Rumunjskoj. Ujedno želim i Rijeci dobar euro nastup.

Kako vidite potez Josipa Juranovića kada je vratio loptu suparniku ?

Mi se u klubu zalažemo za neke vrijednosti i Juri se činilo da je to što je napravio ispravno. Tako naš klub funkcionira i ja želim da svi imamo te vrijednosti.

Kakav vam je nastup imao povratnik Šehić?

Moramo voditi brigu o formi svih igrača kao i o njihovoj energetskoj potrošnji. Željeli smo na lijevoj strani parirati Rijeci i napraviti pritisak na loptu. Na toj strani ordiniraju opasni Žuta i Gorgon. Prema nazad je odradio dobro a prema naprijed naravno da može biti bolji.

Evo i kako je trener Rijeke Matjaž Kek vidio utakmicu:

Ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Bilo je puno šansi, a na kraju je odluku o rezultatu donio netko koji je vidio što je vidio.

Hajduku želim sreću u Europi. Potez Juranovića mi vraća vjeru u nogomet.

Brine me naš veliki broj promašenih prigoda. Sve ćemo napraviti da budemo malo mirniji i malo koncentriraniji. Danas su se obije momčadi dobro potrošili.

By | 2018-08-12T23:56:36+00:00 12.08. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment