MNK Novo vrijeme Apfel najavilo Futsal Ligu prvaka!

Ovog ponedjeljka u makarskom hotelu Park održana je press konferencija u kojoj su dva igrača MNK Novo vrijeme Apfel najavili predstojeći futsal spektakl. Sa novinarima su bili kapetan Mate Vuković i njegov suigrač Vedran Kazazić. Prvo je o osjećajima govorio kapetan Vuković:

Jedva čekamo utakmice nakon titule i ljeta . Odradili smo paklene pripreme. O suparnicima mogu kazati da su sve su to reprezentativci svojih zemalja. Želja nam je izboriti elitnu rundu. Čovjek kao sportaš sanja da osvoji titulu u svom gradu a ja sam svoj san dosanjao a nadam se da ćemo to ponoviti. Povratnik Saša Babić je makarski zet i brzo će se prilagoditi a kao igrač koji je reprezentativni kalibar sigurno smo kvalitetniji. Presudit će, nadam se, naša domaća atmosfera i naše srce koje nas je vodilo do pobjede u finalu prvenstva sa Split Tommyem.Nadamo se da ćemo još koji put dovesti Ligu prvaka u Makarsku.

O susretima koji dolaze u Gradsku sportsku dvoranu govotio je Kazazić:

Ovo je jedan od največih sportskih događaja u gradu Makarskoj. Uprava kluba je odradila lavovsku posao u pripremi turnira. Svi smo spremni i nema ozlijeđenih. Dvorana će biti ispunjena do posljednjeg mjesta i nadamo se da ćemo mi zajedno sa njima do uspjeha.Uvijek igramo agesivno i nadam se da će nas to i dalje krasiti.Drago mi jr da se po gradu traži karta više i da sva atmosfera koja se stvara dodatno podiže adrenalin kod nas igrača koji jedva čekamo istrčati na parket.

Raspored turnira :

03.10.2018.
18.00 sati
MFC AKTOBE-FC TMC TBILISI
20.30 sati
MNK NOVO VRIJEME APFEL- KAMP. DYNAMO

04.10.2018.
18.00 sati
KAMPUKSEN DYNAMO-MFC AKTOBE
20.30 sati
MNK NOVO VRIJEME-FC TMC TBILISI

06.10.2018.
18.00 sati
FC TMC TBILISI-KAMPUSKEN DYNAMO
20.30 sati
MNK NOVO VRIJEME APFEL-MFC AKTOBE

By | 2018-10-01T12:20:52+00:00 01.10. 2018.|futsal|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment