Stigao još jedan povratnik u Hajdukov dres!

Goran Blažević novi je čuvar mreže Bijelih, a ugovor s Hajdukom potpisao je do kraja sezone. Blažević bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Tomislava Duku.

Goran Blažević rođen je 7.lipnja 1986.godine, a mlađe uzraste omladinske škole prošao je u Hajduku. 2005.godine odlazi u NK Trogir gdje provodi dvije godine, a godinu dana proveo je i u sinjskom Junaku. Prve prvoligaške minute upisao je u šibenskom dresu gdje je odigrao 97 utakmica.

U Hajduk je ponovno stigao 2012.godine i u otprilike dvije sezone nastupio u 51 službenoj utakmici. Posljednji je put popularni „Šiljo“ za Bijele branio u prvom susretu finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem je Hajduk s 2:1 svladao Lokose 2013.godine kada su Hajdukovci posljednji put podignuli trofej. Nakon pet godina Blažević se vraća na Poljud, a u tih pet godina bio je igrač Levskog, moskovskog Torpeda i Slaven Belupa.

Tridesetdvogodišnji vratar prokomentirao je svoj povratak u Hajdukov dres: „Presretan sam što sam se vratio kući. Osjećam i određenu vrstu pritiska prema sebi i ljudima u Klubu koji su me angažirali, a svojim radom, ponašanjem i zalaganjem želim im pokazati da nisu pogriješili i da zaslužujem biti tu. Mislim da, unatoč trenutnoj situaciji na ljestvici, imamo dobru momčad i da možemo samo ići put gore“.

By | 2018-09-14T19:55:11+00:00 14.09. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment