UŽIVO: Novo vrijeme Apfel-Futsal Dinamo 7:1

MNK Novo vrijeme Apfel – MNK Futsal Dinamo 7:1. GSD Makarska. Suci: Josip Dujmić (Rijeka) Sendi Soldatić (Potpićan) Delegat: Mirko Vrcan (Vrgorac)

Strijelci: 1:0 Andrijašević (11′) 2:0 Lucas (12′) 3:0 Lucas (14′) 3:1 Čehol (18′) 4:1 Dudu (19′) 5:1 Kazazić (27′) 6:1 Lucas (32′) 7:1 Sokol (40)
Novo vrijeme A.: Bašković, Oskredkar, Lukas, Dudu, Bajrušović / Herceg, Kazazić, Vuković, Babić, Musinov, Andrijašević. Trener: Teo Strunje

Futsal Dinamo: Škorić, Grcić, Kanjuh, Matošević, Penava / Čehol, Hercigonja, Gagulić, Đulvat, Šuletnić, Mužar. Trener: Alen Jukić

Novo vrijeme je otvorilo utakmicu sa dvije prigode ali udarci Osredkara i Lucasa nisu išli u okvir vrata. Pokušavao je i Futsal Dinamo ali su i oni bili neprecizni u završnoj situaciji za šut. Opasan je bio i pas za Grcića pred vratima Blaškovića ali je i ta prigoda propala na radost domaćih. Došlo se do polovice prvog poluvremena a mreže su mirovale a onda eksplozija radosti. Andriješević je snažno prizemno pogodio suprotni kut Škorića kojem ide na dušu ovaj pogodak. Novu erupciju domaći nisu dugo čekali jer je minutu zatim Lucas naredao cijeli Futsal Dinamo i od vratnice lopta se zakoprcala u mreži. Pritišće sada Futsal Dinamo ali Lucas u novom napadu makarana zabija za 3:0. Egzibiciju Dudua petom je prozreo Grcić i spasio svoja vrata veće nevolje. Novo vrijeme je imao dvije idilične prigode za povećanje vodstva ali kada ih nisu iskoristili došla je kazna u vidu pogotka Čehola na asistenciju Matoševića. Dudu novim pogotkom vrača tri razlike na minutu prije kraja prvog dijela. LIjepu prednost ima Novo vrijeme Apfel na poluvremenu utakmice. U drugom dijelu Futsal Dinamo pokušava udarcima iz daljine iznenaditi Baškovića koji je za to spreman. Novi pogodak domaćem sastavu donio je Kazazić nakon idealne asistencije Babića i tada se “čekirala” prva polufinalna pobjeda. Ušli smo u posljednju četvrtinu utakmice ali tempo ne pada. Nova minujatura Lucasa i “dinamovci” su u mreži imali šesti pogodak a dvoranom je odjekivala “Večeras je naša fešta”. U zadnjoj minuti Sokol još jednom pogađa za ovu lijepu sliku makarskog Novog vremena. Prava najava nove sutrašnje fešte jer im sutra u bračnu luku uplovljava kapetan Mate Vuković. Sutra je na rasporedu i drugi par MNK Square – MNK Vrgorac (Dubrovnik, 16.30 sati)

By | 2019-05-03T21:58:34+00:00 03.05. 2019.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment