Adnan Čustović: Prvenstvo i kup su ciljevi koje moramo ispuniti

Hajduk je večeras u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu svladao momčad Rudeša s 2:0. Pogotke su postigli Marko Livaja i Dario Melnjak. Ovo je bila četvrta pobjeda Hajduka u isti toliki broj susreta. Time je Hajduk zadržao prvu poziciju na prvenstvenoj tablici. Nakon susreta, pred novinare je stao pomoćni trener Hajduka, Adnan Čustović.

Jako dobro smo otvorili utakmicu, u prvih 15-20 minuta. Kada smo zabili drugi gol prepustili smo inicijativu Rudešu. U protekla dva tjedna smo imali dosta putovanja, prisutan je umor. Zadovoljni smo s tri boda i što smo sačuvali mrežu netaknutom. Perfektan početak sezone, 12 od 12, samo treba ovako nastaviti. U zadnjih 13-14 prvenstvenih utakmica smo primili samo dva gola.

Kakvo je stanje s Markom Livajom?

Mislim da su u pitanju grčevi. Vidjet ćemo što se reći liječnička služba.

Što se dogodilo drugo poluvrijeme?

Trebali smo postići treći pogodak da riješimo sve. Ovako je sve visjelo u zraku. Kontrolirali smo utakmicu, a Rudeš nije imao velikih prilika.

U kakvom je stanju momčad nakon Četvrtka?

Poslije PAOK-a je bilo razočaranje. U obje utakmice smo bili bolji, ali moramo zaboraviti Europu. Prvenstvo i kup su ciljevi koje moramo ostvariti ove godine.

Sljedeci protivnik je Varaždin?

U Hrvatskoj sam osam mjeseci. Varaždin je dobra ekipa, mislim da neće biti laka utakmica

 

 

By | 2023-08-20T23:17:48+02:00 20.08. 2023.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment