Koji će sastav istrčati u Kupu?

Još je par sati preostalo do početka kup susreta Lokomotiva-Hajduk u kojem svi navijači Bijelih priželjkuju pobjedu koja ih približava toliko željenom trofeju.

Najviše interesa po forumima navijači iskazuju oko izgleda sastava koji će istrčati u Kranjčevićevoj ulici. Vjerujemo da Željko Kopić zna što radi i da je planski sačuvao u prošloj utakmici pojedine igrače koji su imali do tada zavidnu minutažu.

Bočni igrač Andre Formitschow će po našim procjenama na travnjak od prve minute kao i Toma Bašić. Nijemac je dobio pauzu jer je imao veliku minutažu u ovom proljetnom dijelu sezone za razliku od prvog dijela kada je uglavnom grijao klupu pa je Kopić procijenio da ga je mudrije odmoriti pred ključnu utakmicu u kupu, a isto mislimo i za Tomu Bašića koji je svojim ulaskom i ubačajem donio pobjedu u toj divnoj poljudskoj večeri i pobjedi u zadnji čas.

Letica je kamen temeljac današnjeg Hajduka, a i bek Juranović je sve bolji u toj ulozi pa su oba neupitni. Vidjet ćemo što će Kopić uraditi s braničima jer su standardnost rušile ozljede, a vezni red s Radoševićem i Caktašem se sigurno neće mijenjati. Napadački dio momčadi je sa sigurnim Saidom podložan promjenama. Za koga će se opredjeliti Kopić doznat ćemo netom prije susreta. Do tada vi prosuđujte i komentirajte.

By | 2018-03-13T16:58:29+01:00 13.03. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment