Erceg: Žao mi je njih a drago zbog nas

Ante Erceg prvo ime susreta. kako se osjeća nakon što je zabio pogodak i izvarao svoje prijatelje u dresu Lokomotive te Hajduku trasirao put do pobjede:

Zato nisam pretjerano ni slavio, zbog njih, žao mi njih, a drago zbog mene i nas.

Poznato je da ste prijatelji?

S mojim Zagorcem i Majstorovićem? U odličnim, ma u najboljim! Sa Splitovih treninga , to se ne mijenja . Ali, što da radim…

Nije bilo šale…..ruganja?

Ma, neeee… Strogo sportski, prijeteljdki dostojanstveno. Žao mi njih, ali slavim zbog sebe. Ali, mirno. Glavno da sam zabio, da smo mi pobijedili. Poznam ih s treninga Splita, naravno, ali nije da sam sad nešto znao kako ću reagirati.

Obojici prijatelja složili ste “lažnjak” ?

Dribling, okret, pucaj, to su i oni mogli očekivati od mene, upalilo mi je… Uvijek to pokušavam. Važno je zbog nas, nakon Maccabija koji nas je stvarno iscrpio, mislim one koji su igrali, a nas koji nismo, iscrpio je psihološki, nije bilo lako, a i sparno vrijeme je bilo ovdje na terenu. Vjerujte na riječ bilo je strašno vruče.

Što vam je Pušnik govorio prije utakmice?

Trener nas je motivirao. Uvjeravao, pričao koliko je važno. Čestitam suigračima, dali su sve od sebe da dođemo do ova tri boda. To se tako kaže, ali u tome je velika istina.

Niste igrali protiv Maccabija ?

Pa eto, ispada sad tako da sam češće igrao u HNL-u, tri gola već zabio i jedan Oleksandriji. Zadovoljan sam. Dobro sam, da kucnem o drvo. Pun me teren. Ide me. Drago mi je zbog suigrača, posebno zbog Vlašića koji nam toliko znači na terenu.

Očekujte li igrati standardno?

To je stvar trenera, nemam problema s tim.

Kome možda posvečujete ovaj gol, pobjedu?

Svim vojim suigračima, ali posebno Josipu Tadiću,mom bivšem suigraču a bivšem igraču Dinama i Leverkusena, koji je tu, čeka me da me pozdravi, on je još dolje u Balikesirsporu. On je iz Đakova ali smo veliki, veliki prijatelji i on je sretan zbog mene i moga gola

 

 

By | 2016-08-28T20:08:58+02:00 28.08. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment