Hajduk dočekuje najdražeg gosta

Hajduk je u sjajnom nizu. Od dolaska Željka Kopića na klupu, Bijeli ne znaju za poraz. Sedam pobjeda i remi s Osijekom bilanca su osječkog stručnjaka od dolaska na Poljud.

U goste Hajduku danas dolazi Slaven Belupo. Momčad iz Koprivnice u ligi je dvadeset godina, a zanimljivo je da na Poljudu nikada nisu pobijedili. U 34 pokušaja nije im uspjelo uzdignutih ruku napustiti stadion. Čak ni kada im je trener bio – Željko Kopić.

Ipak, negativna statistika nije pokolebala stratega Koprivničana Tomislava Ivkovića koji je najavio da u Split dolazi po pobjedu.

– Postavit ćemo se pametno, inteligentno, hrabro. Dolazimo igrati nogomet, razmišljamo samo kako pobijediti i nećemo se sigurno povući u mišju rupu, najavio je Ivković.

Koprivničani su u toplije krajeve stigli još u četvrtak.

– Imali smo sreće, pobjegli smo ovdje na vrijeme, u zadnji čas da možemo trenirati, rekao je trener Slaven Belupa.

Za kraj je rekao kako mu izgleda Hajduk i izrazio nadu da će publika doći u velikom broju.

– – Analizirali smo Hajduka, ali razmišljam samo o sebi i svojoj momčadi, a volio bih da u velikom broju dođe i publika, da ponovno na Poljudu bude atmosfera za uživanje.

Aktualni trener Hajduka Željko Kopić prethodnik je Ivkovića na mjestu trenera Slaven Belupa.

– Kada sam dolazio u Split kao trener Slavena mislim da smo prezentirali dobar nogomet. Vaš posao je da zbrajate nizove, bili pozitivni, bili negativni, ali ja se time nikad nisam bavio. Igrači Slavena sigurno imaju pregršt motiva i željet će se dokazati.

U današnjoj utakmici neće moći računati na nekoliko igrača.

– Nakon utakmice s Dinamom u kojoj smo imali veliku kondicijsku i emocionalnu potrošnju cijeli smo tjedan radili na tome da se igrači regeneriraju. Što se tiče izostanaka, ne možemo računati na Lopeza zbog kartona, a Tudor, Almeida, Futacs i Carbonieri ne konkuriraju za sastav jer su u fazi oporavka.

Komentirao je i stanje u momčadi.

– Ozračje u svlačionici je pozitivno, igrači su odlučni da još jednom pokažemo što radimo. Već današnja utakmica nam je prilika da napravimo korak naprijed u stvarima koje i nisu funkcionirale.

Kako bilo da bilo, danas nas na Poljudu čeka nova važna utakmica za Hajduk. Pobjedom bi Bijeli došli na samo šest bodova zaostatka za Dinamom uz utakmicu više i tako stvorili dodatan pritisak momčadi Marija Cvitanovića.

Ostaje samo nada da će vremenske prilike biti dobre i da ćemo uživati u dobroj nogometnoj predstavi i novoj pobjedi Hajduka.

By | 2018-02-24T09:40:16+01:00 24.02. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment