Kopić o kup susretu: Želim ostvariti cilj!

Pred put u Zagreb gdje Hajduk ovog utorka igra polufinale kupa sa zagrebačkom Lokomotivom pred novinare je izašao trener Bijelih Željko Kopić:

– Posljednji trening smo iskoristili za kvalitetnu regeneraciju i analizu utakmice protiv Istre. Ponavljali smo igračima kroz tu analizu što je dobro i što mora biti bolje. Istaknut ću da danas imamo još jedan trening i nakon toga idemo na put. Što se tiče igračkog kadra, odlučit ćemo nakon treninga tko će u Zagreb. Danas će biti završni test da vidimo tko je maksimalno spreman, samo oni koji su u optimalnom stanju bit će u kadru za utakmicu.

O Lokomotivi je kazao:

– Sustavno analiziramo sve suparnike. Analizirali smo Lokomotivu kao i svakog drugog protivnika. Utakmica protiv Dinama u Maksimiru je pokazala da bez obzira što nisu dobro startali na proljeće imaju kvalitetu i potencijal. Igra se jedna utakmica, ulog je finale Kupa i sigurno da ja kao trener očekujem kvalitetnu utakmicu i na nama je da napravimo sve.

U završnom dijelu je rekao:

– Svaka utakmica je ona najvažnija, a znam da vi sad želite čuti nešto. Mi želimo ostvariti zacrtane ciljeve, a to je izboriti finale kupa. O sastavu ću odlučiti nakon treninga. Naša igra ima svoj stil, a u načinu same igre mi kao tim njegujemo određene postulate. To neću previše mijenjati, a hoće li se igrati 90 ili 120 minuta vidjet ćemo. Mišljenja sam da je moja momčad dobro i kvalitetno radila kroz pripremni period i dosta puta smo pokazali da možemo podići tempo i intenzitet kako utakmica bude odmicala kraju. Što se tiče jedanaesteraca, vježbamo ih na svakom treningu, tako da nema neke razlike u pripremi utakmice.

By | 2018-03-12T11:25:54+01:00 12.03. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment