Kopić: Nadam se otvaranju bloka Rudeša!

Trener Bijelih Željko Kopić najavio je susret s Rudešom. Krenula je šala boji li se smjene, a komentar je bio:

– Rano je još.

U uvodu je rekao.

– Razmišljam samo da uđemo na pravi način u utakmicu. Fokus je isključivo na trenažom procesu i na današnjem treningu.

Što se mijenja odlaskom Ohandze?

– Ohandza je donio momčadi puno toga dobroga. U ime stožera želim mu svu sreću. Za mene je to završena priča, a fokus prebacujem na igrače koji su mi tu na raspolaganju.

Kakvo je stanje s ozlijeđenim igračima?

– Futacs još nije u treningu, a s Almeidom ćemo vidjeti kroz današnji trening. Svi mlađi igrači su u treningu i procijenit ćemo što je najbolje za njih.

Kakav Rudeš očekujete? Imaju četiri boda na startu drugog dijela?

– Kada dođu u Poljud svi imaju ogroman motiv. Rudeš je i u prvom dijelu sezone igrao dobru obranu, a sada se igrački još doekipirao. Njih očekujem u defenzivnom bloku i s brzom tranzicijom, a mi trebamo kvalitetnu igru prema naprijed i otvaranje njihova bloka te da im smanjimo broj kontri na najmanju mjeru.

Stišavali ste euforiju, a sada izlazite iz depresije?

– Nije ugodno izgubiti, posebno kada igraš doma. Popričali smo s igračima da se vidi gdje je prostor za pobjedu. Nismo mi u depresiji, prije bih rekao da je to faza nezadovoljstva. Uvijek se događa i velikim klubovima da u velikom posjedu primiš nekakav gol i da utakmica ode u krivom smjeru.

Hamza je sve manje u sastavu?

– Hamza ima kvalitetu. Moja slika za prve dvije utakmice bila je takva kakva je. Sigurno da će sada nakon odlaska Ohandze biti i drugačijih opcija.

By | 2018-03-02T10:34:50+01:00 02.03. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment