Letica poletio za čudesnu pobjedu!

Hajduk je došao do pobjede nad Istrom na čudesan način u šestoj minuti sudačke nadoknade pogotkom svog vratara Karla Letice.

Letica je doslovno poletio zrakom i glavom zabio za pobjedu na povratnu loptu Zvonimira Kožulja, pohitao je u kazneni prostor pomoći svojim suigračima koji su se večeras silno mučili za svladati dobrog Vanju Ivešu. Noćas su mediji najavili interes Real Madrida, a danas je taj isti Letica glavni akter u pobjedi u posljednjoj sekundi utakmice.

Hajdukovo blago Karlo Letica dočekao je kraj sa suzama radosnicama u očima. Hajduk je poveo preko Adama Gyuecsa da bi Istra poravnala preko Vojnovića. Gosti iz Pule su čak došli i do vodstva koje im je donio Matei, ali je u rezultatski egal sve vratio Ahmed Said svojim pogotkom glavom. Hajduk je do kraja u tih posljednjih 20 minuta pritisnuo Istru, ali su udarci ili bili plijen Iveše ili su se zaustavljali na gredi njegovih vrata.

Vratnica je bila saveznik igrača koje vodi Darko Raić Sudar, ali je na kraju Željko Kopić istrčao pred Torcidu kao pobjednik s podignutim rukama i loptom koju im je poklonio. Pogodak Letice i pobjeda donijela su veliku radost na Poljud jer je Hajduk došao blizu prvoplasiranog Dinama pa su sve tribine živjele za pobjedu. Jesmo li blizu nade koju svi priželjkujemo? Torcida je na kraju pjevala kup je naš, a utorak je blizu i dat će odgovor i na to pitanje.

By | 2018-03-10T19:30:37+01:00 10.03. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment