Predstavljen trener Hajduka Zoran Vulić!

Novi trener Zoran Vulić koji je na predstavljanje došao sa svojim asistentima bio je smiren. Mladen Pralija i Mario Carević su najbliži suradnici u koje ima puno povjerenje. U stožeru ostaje Tihomir Bulat koji radi s vratarima i to je potvrdio Vulić. U uvodu je rekao:

Moram priznati, malo sam uzbuden, ovo je moja kuća i kao da sam se vratija izgubljenom sinu. Stariji sam od prošlog puta 15 godina.

Momčad ima prostora za napredak. Trebam upoznati ekipu, treba mi mir. Moramo vratit Hajduk u vrh hrvatskog nogometa.

Učinit ćemo neke promjene, rošade.

Nije ovo lagan posao, a da je, ne bih ja tu bio. Moramo imati mir i strpljenje. Moramo ići iz utakmice u utakmicu i pobjediti u prvoj utakmici sada Rudeš.

Moram s momcima porazgovrati i, vjerujte mi, uz podršku to će biti ok.

Momčad mora reagirati te molimo podršku i strpljenje naših navijača.

Igrači moraju poštivati klub i onaj tko ne želi igrati može odmah otići. Ja sam danas obukao bijelu majicu i plave hlače i to nije bilo slučajno.

Na kraju koferencije Zoran Vulić se rukovao sa kolegama novinarima koji dugi niz godina prate “bijele”. Vulić je odavao smirenošću i kao osoba koja zna delikatnost svoje uloge u aktualnom trenutku. Nek mu je sretno……                                                                                                                      Mario Juric

By | 2018-09-10T12:15:17+02:00 10.09. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment