Pušnik nakon Osijeka: Pišite što ste vidjeli….

Marijan Pušnik u bijeloj košulji u Osijeku osvojio je bod. Evo kako je vidio ovaj susret u Gradskom vrtu:

Poštovanje svima i dobra večer kao prvo, derbi je opravdao očekivanja bilo je šansi na obije strane. Bila je to tvrda, žustra utakmica u kojoj sam zadovoljan sa mojim igračima i dao sam im sutra za nagradu – slobodan dan. Mogli bi mi i više ali danas je bilo bitno ne izgubiti nakon onoga što nam se dogodilo u derbiju sa Dinamom. Veseo sam jer protiv ovakve momčadi je dabar bod. Oni su fizički jači od nas, imali smo i mi i Osijek sreće da ne primimo pogodak. 

Što dalje već u četvrtak je Europski ogled ?

Imamo sada dvije utakmice godine . Utakmice za koje svi živimo u klubu, gradu Dalmaciji.

Jeli to znači da vam je važniji Europski ogled od prvenstva ?

Nije tu bilo nekog kalkuliranja. Morate znati da nam je najvažnije prvenstvo jer kroz njegu dobivaš Europu. Mislim da je ova momčad Osijeka ima vrijednost te da joj pripada jedno od prva četiri mjesta. Morate još nešto znati. Naši navijači , cijela nogometna Dalmacija i Nadzorni odbor svi žele čudo od nas.  

Savasu je ovo prvi nastup. Kakav je bio ?

Dobro je odigrao sredini. Treba se tek navići na naš stil igranja. U završnici sam ga malo planski i odmorio a i treba mi konkurencija na toj poziciji.

Najgori pojedinac ovog derbija je sudac Mlakar. Iritantno je ovakvo provođenje Pravila nogometne igre. Znamo da imate zabranu komentirati suđenje ali hoćete li nešto reći ?

Samo ću se smijati jer znam pravila HNL-a . Suđenje je bilo kakvo je bilo. Svi smo u istom loncu i trebamo se truditi da nogomet bude što bolji. A vi što ste vidjeli pišite.

By | 2016-08-14T21:33:50+02:00 14.08. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment