Pušnik o CIbaliji: Treba nama rani gol

Marijan  Pušnik najavio je subotnju utakmicu sa Cibalijom. Nakon kup pobjede u Jalžabetu prvo je analizirao prvu četvrtinu sezone:

Ne mogu biti skroz zadovoljan, nedostaju nam dva boda. Puno toga je bilo ovisno i o protivnicima, jedno su naše želje, a drugo je što ti protivnik dopusti. Ako hoćemo bodovni saldo od lani, trebamo 17-18 bodova po kvartalu. Morate znati da ova momčad može i hoće više

U prvoj utakmici prvenstva, Hajduk je pobijedio Cibaliju 2:0 što to danas znači ?

Nema puno tajni među klubovima, sve više znamo o protivnicima. Imamo materijala za analize, opasni su iz prekida. Najviše me plaše utakmice kada mislimo da trebamo pobijediti. Najbolja nam je škola bila u Zaprešiću. Treba izvući dobre pouke iz toga. Bilo bi dobro zatresti mrežu što ranije, pa je sve kasnije lakše. Veoma je važna strpljivost. Cibalija je opasna kad prođe centar, to nije često, ali se događa. U veznom redu previše srljamo i ostavljamo prostora iza. Dogodilo se protiv Slaven Belupa da zadnji vezni igrači odlaze na krilo.

Koga vidite u prvom sastavu ove subote?

Hajduk nema još 11 igrača koji odskaču, još mijenjamo, tražimo. Znam karakter 80-90 posto igrača. Onaj tko je najbolji na treningu, igra utakmicu. Znam da svatko ima neke svoje favorite, i gledatelji i novinari, ali ja sam svaki dan s njima i ja sastavljam tim. Imamo slatke brige.

By | 2016-09-23T09:26:24+02:00 23.09. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment