Pušnik o Lokomotivi: To je Dinamova filijala

Pred susret sa Lokomotivom pred splitske sportske novinare izašao je trener “Bijelih” Marijan Pušnik. O sastavu iz Zagreba je rekao:

Lokomotiva je vrlo dobra momčad. Dosta je tu mladih dobrih igrača. Njih par će uskoro biti u vrhu hrvatskog nogometa. To je Dinamova filijala. Ne smije nas zavarati njihov bodovni saldo. Mi idemo po tri boda.

Hajduku su uvijek teške bile utakmice nakon ispadanja od Europe ?

Puno toga se ovdje daje na povijest. Tradicije treba rušiti. Igrači su profesionalci, jučer sam ih pohvalio za nastup a čekaju nas novi izazovi. Idemo dalje, nema Europe i treba se prebaciti na prvenstveni kolosijek.

Kako komentirate ona pitanja u vezi vašeg trenerskog statusa od prekjučer ?

Ja vrlo dobro znam izreku da nema glupih pitanje nego glupih odgovora. Ali zato Ima glupih ljudi. Kada bih podnio ostavku bio bih najveću kukavica. Radim za Hajduk, pošteno sa svom svojom profesionalnošću, dok god budem tu.Ljudi me zaustavljaju po gradu i daju podršku. Svi smo bili tužni, nije nam bilo lako ali moramo dignuti glavu i pobijediti ovu nedjelju. Trebamo znat da se mijenjao stručni stožer i da treba vremena za napraviti najbolje.

Tko ide a tko ne ide u Zagreb ?

Sušić ne ide. On će sa sportski direktorom Brancom rješavati svoj status u svezi transfera. Volio bih da ostane jer je on jedan od naših ponajboljih igrača. Josip Bašić ima ozljedu leđa. Popodne će igrači njih 4-5 igrati za Hajduk B a 20 igrača će letjeti za Zagreb a povratak je sutra autobusom. 

 

 

 

 

 

By | 2016-08-27T09:52:02+02:00 27.08. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment