Pušnik: Odlučila je lutrija da ne idemo dalje

Nakon utakmice sa Maccabijem i ispadanja iz Europske lige novinarima se obratio trener “bijelih” Marijan Pušnik:

Lutrija sa penalima je danas odlučila. Rekao sam im da nekada treba sreća ali danas je nismo imali. U produžetku smo imali dvije šanse ali malo vratar a malo moji igraći i nismo zabili. Glavu gore idemo dalje.

Jedan kolega novinar je upitao Pušnika u svezi njegova statusa u klubu. Hoćete li sutra razgovarati sa predsjednikom Kosom ? Mislite li ostati ?

Ja ću boriti dalje. Tek sam počeo raditi. Zašto bih prestao raditi. Hoćete li vi prestati pisati. Što ne bih ostao? Ja imam dvije godine ugovor. Zašto bih prestao…. pitam vas jesmo li igrali dobro? Ovo je baš glupo pitanje.

Stariji novinar je dodao da nema glupih pitanja već samo glupih odgovora. Nije se Pušnik da smesti ponudio je kontra pitanje…

Ja vas pitam jesmo li igrali dobro evo vi meni recite?

Drugi nešto mlađi kolega je rekao da je istina da je Hajduk igrao dobro a zatim pitao. Zašto su momci danas igrali ovako a na drugačiji način sa Dinamom i Rijekom ?

Jedna greška u susretu sa Dinamom je odlučila. Slično je bilo i sa Rijekom. Moram nešto istaknuti. Sve insinuacije da je ovo neuspjeh je neozbiljne. 

Jeli vam se svidio Šimić danas je bio stvarno odličan ?

Ja danas nisam vidio lošeg igrača Hajduka. Svi su bili odlični. U nedjelju je nova utakmica i nova prilika i rekao sam im u svlačionici da trebaju ići uspravno i hrabro.

Jeli ovo vaš najbolniji poraz ?

Bit će ih još. Bit će i poraza a i pobjeda. Sigurno da je jedan od najbolnijih.

Imali promjena u sastavu za vikend ?

Mislim da će ponuda za naše igrače nakon ovih utakmica.  Stoga mislim da će biti promjena u sastavu.

By | 2016-08-26T00:50:46+02:00 25.08. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment