Pušnik: Ovo je velika pljuska meni i momčadi

Nakon utakmice Marijan Pušnik je prvi se obratio novinarima u Zaprešiću:

Čestitam domaćinu na igri i zasluženom bodu. Ovaj put ne mogu čestitati svojim momcima. Mi smo vrlo loše počeli utakmicu. Promašili zicer te primili gol koji ne bih primili ni pioniri. Razočaran sam što nismo ostvarili tri boda uz dužno štovanje kolege Toplaka ali mi smo po prigodama to zaslužili. Bili smo egoistični u igri, nismo koristili Futacsa i Ohandzu. Neki igrači nisu slušali upute i nisu igrali kako smo se dogovorili. Velika je ovo pljuska meni i momčadi. Nije to bilo loše ali smo bili egoisti i nismo ostvarili planirano. Nije opravdanje što nismo imali 5 igrača. Poznato vam je stanje Kalinića, Vlašića, Jefdersona, Saida a svi su oni standardni igrači. Uostalom najbolje je pogledati statistiku utakmice i onda će se sve znati. Tudor je osiječao mučninu pred utakmicu te nije mogao početi i svaka mu čast jer se stavio večeras za ekipu. 

O suđenju što kažete sporna je 36 minuta i kontakt na Ćosiću?

Ja ne smijem komentirati a vi novinari napišite što ste vidjeli. Vi možete sve kazati i komentirati. Imam protupitanje “Kako ste vi to vidjeli” slobodno ovdje recite.

Evo kako je utakmicu vidio trener domaćina Samir Toplak:

Hajduk je jako nezgodan suparnik i imao je kvalitetnu igru, a mi smo iz uzetih lopti trebali više napraviti. U drugom dijelu smo pali i bod sa Hajdukom ne smijemo vidjeti kao neuspjeh. Hajduk je odigrao dobro ali ste mogli vidjeti mog Filipovića. Kako on igra u kontinuitetu on je za Dinamo.

By | 2016-09-09T18:33:30+02:00 09.09. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment