Pušnik pred Dinamo: Sad smo puno ozbiljnija momčad…

Trener Hajduka Marijan Pušnik se malo duže zadržao u svlačionici u “čakuli” sa svojim igračima. Došao je dobro raspoložen pred splitske sportske novinare. Evo što nam je kazao o susretu sa Cibalijom:

Za nama je lijepa i ugodna večer. Čestitke mom stručnom stožeru i igračima jer smo dali 16 golova u tri utakmice a to nije lako dati ni djeci. Na poluvremenu sam malo podviknuo na svoje igrače. I bilo je to dobro u drugom dijelu. Veseli me pristup i onih koji su ušli u igru. Pohvaljujem posebno Tudora i kažem igračima da je to pravi hajdučki pristup bez obzira koliko igraš. To je pristup koji nas tjera dalje.

O Dinamu…..

Znam da očekujete da nešto kažem pred Dinamo. Nema euforije. Sada smo kao momčad puno bolji i ozbiljniji nego u prvom dijelu kada smo igrali sa Dinamom a i dužni smo našim navijačima. Idemo u Zagreb dati svoj maksimum. Zahvaljujem se naravno našim navijačima na podršci danas. Nadam se da ćemo biti pravi u nedjelju na Maksimiru.

Svi napadači zabijaju ?

Raduje me što napadači zabijaju ali netko im treba i dodati loptu. Radimo svaki trening na završnici. Insistiram na što većem broju centaršuteva. To donosi dobre stvari. 

By | 2016-09-24T19:35:01+02:00 24.09. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment