Pušnik: Radije bih u Solin nego u bus….

Nakon prolaza u daljnje natjecanje kupa pred novinare je došao Marijan Pušnik:

Svaka čast domaćinu što su ovako lijepo pripremili teren i brinuli o nama.U samom susretu mislim da je domaći vratar (Špicer) briljirao na golu a moji momci su danas shvatili ozbiljno ovaj zadatak i odradili ga po dobro.

Po vama jeli se netko nametnuo ?

Nismo mi briljirali ali nismo ni igrali loše. Hamza Barry je pokazao nešto više od ostalih. On je taj koji ima ideju. On trči puno i uvijek pokazuje da zna igrati nogomet. 

kakav vam je bio Futacs?

Futacs jer dao dva pogotka a mogao je i više.  Iskreno, očekujem više od njega. Želim od njega dobiti da ide u dubinu. Također u igri tražim još više centaršuteva da što manje loptu vračamo u nazad. Taj dio mi nije bio drag danas.

Toma Bašić je danas bio prvo ime susreta ?

Toma dobija puno prilika i iskorištavao ih je. Ono što mu fali je to da je ponekad još malo “zelen” i griješi u poziciji zadnjeg veznog igrača. Ponese ga igra pa griješi i ne drži poziciju ali može puno više i bolje. Budućnost je pred njim.

Dvije su opcije u kupu još se ne zna idemo li u Solin ili Bjelovar ?

Bliže nam je u Solin nego u Bjelovar pa mi se to više sviđa od duge vožnje autobusom ali ostavimo sportskom rezultatu da odredi tko nam je suparnik.

 

 

By | 2016-09-21T16:02:26+02:00 21.09. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment