Ratnički Jadranski derbi!

Odgledali smo još jedan Jadranski derbi. Bio je ratnički na terenu, a i na tribinama. Kao da je nogometna bitka donijela i vatromet na tribinama koji se dogodio u 68. minuti utakmice.

Suci su prekid uzrokovan zbog Torcidine bakljade nadoknadili za opravdanih sedam minuta. Sada malo o utakmici.

Hajduk je želio stisnuti Rijeku od samog početka, ali prigoda nije bilo. Vjerujem da je Željko Kopić sve pripremio da se igra na polovici Rijeke i da im se što više skrate koridori koji vode prema Karlu Letici, ali je u drugom dijelu obrana jednom popustila.

Dovoljno da riječka prinova iz Njemačke Antonio Mirko Čolak poentira na povratnu loptu dobrog Pavičića. Hajduk je u posljednjih pola sata dodao gas i pritiskao obranu momčadi koju vodi Matjaž Kek.

Hitri Adam Gyurco oboren je u kaznenom prostoru, a vrlo dobri sudac Igor Pajač odmah je pokazao na bijelu točku s koje je Mijo Caktaš donio poravnanje. Do kraja susreta Hajduk je prijetio, ali prazne puške. U dobrim situacijama bio je mladi Franko Kovačević, a potom u nadoknadi i Mijo Caktaš.

Ovog puta nismo imali sreće u sudačkoj nadoknadi pa se u ovoj večeri pred najveći kršćanski blagdan Uskrs moramo zadovoljiti bodom. Nakon dugo vremena će novinski izvještaji biti bez kritika prema sucima. Ovo suđenje Igora Pajača iz Zeline nam vraća nadu u bolji nogomet i želimo mu što više ovakvih izdanja.

By | 2018-03-31T20:59:07+02:00 31.03. 2018.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment