Futsal reprezentacija u Zadru sa Italijom!

Futsal reprezentacije Hrvatske i Italije dva će puta odmjeriti snage u Zadru, a prijateljski dvoboji su na rasporedu su 26. i 27. siječnja, oba s početkom u 19:00 sati.

Izbornik Mato Stanković, okupio je momke 22. siječnja u Zagrebu. O suparniku talijanskoj reprezentaciji dovoljno govori podatak o dva osvojena europska zlata, po jedno europsko i svjetsko srebro, te ukupno pet bronci s europskih i svjetskih smotri. Hrvatska je u Zadru smještena u hotelu Unimation na Boriku.

Na izbornikovom se popisu nalaze Pave Mudronja (Pescara), Dario Marinović (Elpozo Murcia), Kristijan Grbeša (Futsal Dinamo), Matej Horvat (Futsal Dinamo), Vedran Matošević (Futsal Dinamo), Davor Kanjuh (Futsal Dinamo), Franco Jelovčić (Nacional), Ivo Jukić (Split Tommy), Saša Babić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Žarko Luketin (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Stjepan Perišić (Split Tommy), Toni Jelavić (Imola).

Kroz ove utakmice zbornik će imati uvid u kompletan svoj kadar a predstoji turnir u Makedoniji gdje će uz našu reprezentaciju biti Mađarska i domaćin Makedonija. U Skopju će se igrati od 24-26.03. dok u novoj dvorani u Župi dubrovačkoj gostuje Iran u terminu 3.i 4 .4. 2017.

By | 2017-01-25T10:00:42+01:00 25.01. 2017.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment