Kopić pred Osijek: Igrači mi daju optimizam!

Susret sa Osijekom ovog petka Željko Kopić je ovako najavio:

Posliije neše utakmice u Puli imali smo cijeli tjedan za analizu susreta. Analizirali smo sve stvari koje su bile dobre i manje dobre. Posebno smo radili na taktičkim dijelu ighre a na kojem mi inzistiramo. Vidljivo mi je da je situacija u svlačionici je dobra. Vidim i da smo energetski dobri pa su igrači svjesni svega što nas očekuje. Pred nama je zahtjevan protivnik koji ima kvalitetne pojedince. Uvjereni smo u našu dobro pripremu i u pozitivnom ozračju, dočekujemo sutrašnju utakmicu.

Ponovno je spomenuo “drugo poluvrijeme”:

Što se tiče primljenih golova u drugom poluvremenu, analizirali smo ih. Moram vam reći, tu ima više različitih aspekata. Tri su komponente: mentalni dio, zatim taktičke dio i kondicijska komponenta. Nisam pristalica i mislim da nije dobro odvajati jedno od drugoga. Analizirali smo Pulu sa sva tri aspekta i kroz trenažni proces ćemo nastojati utjecati koliko možemo na svaki od njih. Dogovorili smo se da se napravi kompletna analiza postojećeg stanja što se tiče kondicije, te da se analizira i komparira učinak svakog pojedinca. Gospodin Febbrari će to usporediti sa stanjem talijanskih ekipa, gdje on ima uvid. Nisam pristalica odokativnih varijanti ‘dobro smo trčali’ ili ‘nismo dobro trčali’. Tu je sada i Ivo Katušić za individualne pripreme, te je na njima da nam ukažu na smjer kojim trebamo ići u tom segmentu.

Kopić je o Osijeku rekao ?

Oni imaju kontinuitet vođenja i jasnu ideju profila igrača koje su htjeli dovoditi. Nije slučajno što najbolje igraju protiv jakih ekipa jer se tu dobro osjećaju, preko tranzicije rade dosta problema većini ekipa i imaju kvalitetne igrače koji im to mogu donijeti. Što se nas tiče, zadovoljn sam načinom kako su igrači prihvatili zahtjeve, bili smo hrabri i odlučni protiv Istre, a sada smo dobro trenirali i to mi daje umjereni optimizam da ćemo sutra biti na potrebnoj razini. Igrači i između sebe pokazuju odlučnost da stvari okrenemo na bolje.

I o kupu je rekao kratko:

Fokus je sada usmjeren  isključivo na prvenstvenu. Misli nisu na Kup utakmici. Na sutrašnjem nastupu nam je fokus. Želimo kroz kvalitetu naše igre napraviti preduvjete da dođemo do dobrog rezultata i da svi koji dođu na stadion budu zadovoljni.

Tko nije u sastavu…..

Ivan Pešić neće nastupiti jer ima tri žuta kartona. Franck Ohandza je tu, vratio se u trenažni proces. Stožer će nakon zadnjeg treninga ćemo odabrati momčad koja ide u ogled sa Osijekom.

By | 2017-11-24T11:16:12+01:00 24.11. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment