Dulibić podnio ostavku!

Nakon navijačkih prosvjeda i raznih pritisaka Šibensko-kninski Županijski nogometni savez ostao je bez predsjednika nakon što je Željko Dulibić dao ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. Očito da nije imao hrabrosti potpisati ovo što dalmatinski puk u večini ne želi iako je Izvršni odobor ŽNS-a jednoglasno je dao podršku Davoru Šukeru u utrci za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza s obrazloženjem da im je obećano 100.000 eura.

Evo teksta ostavke u kojoj je Dulibić objasnio svoje razloge ostavke:

Ovim putem obavještavam javnost da nakon neargumentirane i neopravdane hajke na moje ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji sam predsjednik, podnosim ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizacij.
 Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i športu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera, nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi športski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rjesenje. S nadom da će se situacija u nogometu i športu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji, napisao je Željko Dulibić u priopćenju.

By | 2019-08-01T09:35:04+02:00 29.11. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment