Aluminij-Hajduk 1:0, Pušnik ljut kao ris!

Aluminij – Hajduk 1:0 (0:0) Kidričevo. Igralište Aluminija. Sudac: Roman Glažar (Hajdoše).

Strijelac: 1:0 Vrbanec (70′)

ALUMINIJ: Janžeković – Jakšić, Turkalj, Zeba, Kajtno – Vrbanec, Rogina, Krljanović, Škoflek – Bizjak, Džafić (još su igrali: Hrastnik, Jelač, Roškar, Ahet, Močić, Petrović, Vezjak, Pintarić, Klajnšek, Brodnjak). Trener: Bojan Špehonja.

HAJDUK: Stipica – Juranović, Nižić, Ćosić, Milić – Kožulj, Jefferson, Sušić – Vlašić, Mastelić, Radčenko (od 31′ Vojković). Drugo poluvrijeme: Grbić – Pejić, Bilyy, Ismajli, Memolla – Hairlahović, T. Bašić, Kalik – Vojković (od 61′ Vlašić, od 80′  Vojković), Rapaić (od 61′  Mastelić), Radčenko (od 80′ Rapaić). Trener: Marijan Pušnik.

Hajduk je “kažnjen” porazom za lošu realizaciju u susretu sa novim slovenskim prvoligašaem momčadi Aluminija iz Kidričeva. Domaćin je u utakmici bez gledatelja ako ne računamo one koji su smjeli prisustvovati ovoj utakmici zatvorenog tipa, slavio sa 1:0 a pogodak za slovensku momčad postigao je Vrbanec u 70. minuti. Slovenska momčad koja je kao drugoplasirana ostvarila plasman u 1.Slovensku ligu tako je nanjela Hajduku prvi poraz na ovim pripremama. Ljut kao ris bio je trener Hajduka Marijan Pušnik:

Mene je sramota, ne znam što je igračima… Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i kako ja cijelo vrijeme pričam o tome gdje igraju i za što igraju. Nije suština u pobjedi ili jednom golu, nego u tom kako se trebaju boriti za ovaj dres! Momci to nisu radili. Igrači Aluminija su amateri ili polu amateri od kojih neki imaju posao, ali igrali su sa srcem što naši nisu imali i nema danas niti jednog izgovora.

By | 2016-06-27T23:29:34+02:00 27.06. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment