Benficu zanima Toma Bašić!

Zanimljiva priča rasplela se oko mladog veznog igrača Bordeauxa Tome Bašića. Portugalski tisak donosi vijest da Benficu zanima Bašić a da Bordeaux inzistira na 10 milijuna eura na ime odštete.
Hrvatski veznjak jedno je od imena na popisu pojačanja Jorgea Jesusa za veznu liniju ali njegov klub nije popustljiv u iznosu koji se traži za prelaz u Benficu. Prestižni Maisfutebol je saznao da Francuzi žele 10 milijuna eura za prodaju hrvatskog igrača, koji ima samo još jednu sezonu ugovora do lipnja 2022. godine

Sastav s Luza, sada nudi oko šest milijuna eura, a medij donosi i vijest da je naš 24-godišnji veznjak priopćio svojim predstavnicima da bi želio promijeniti sredinu. Osim Benfice, spominje se i Napoli  kao klub koji želi ovog bivšeg igrača splitskog Hajduka. U Bordeauxu, gdje je stigao u 2018./19., Toma Bašić igrao je najviše ulogu “osmice” a s obzirom na njegovu svestranost spominje se i mogućnost igranja u ulozi  “šestice”. Bašića je trenirao ga je Portugalac Paulo Sousa, pa će klub iz Lisabona imati prave informacije o vrijednosti ovog igrača. Bivši Hajdukov veznjak bio je standardan član momčadi i odigrao je 34 utakmice. Po statistici je zabio četiri gola i imao jednu asistenciju, a na terenu je proveo 2611 minuta.

By | 2021-06-09T02:28:32+00:00 09.06. 2021.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment