Bijeli otputovali za Zagreb, ali bez Eduoka!

U sklopu 30.kola HT Prve lige, Hajdukovci će sutra gostovati na stadionu u Kranjčevićevoj. Bit će to posljednji ovosezonski ogled Hajduka i Lokomotive, a utakmica je na rasporedu u 21:05 sati.

Nakon šo su danas ujutro odradili posljednji trening u sklopu priprema za sutrašnji dvoboj, Bijeli su se zaputili prema Zagrebu. Trener Igor Tudor na put je poveo 21 igrača, no među njima se nije našao i Hajdukov najskuplji igrač, Samuel Eduok, uz objašnjenje da je opet prekršio klupski pravilnik. Kako neslužbeno saznajemo, Hajdukov se napadač jutros uopće nije pojavio na obaveznom zajedničkom doručku, a trener Tudor odlučio ga je eliminirati s popisa putnika za Zagreb jer ovo nije prvi put kako Nigerijac krši klupsku disciplinu. Što će biti s Eduokom i hoće li biti dodatno kažnjen, nije zasad poznato, no činjenica je da Nigerijac pretjerano ne opravdava status najskupljeg igrača.

Podsjetimo, s momčadi nisu otputovali ni Nihad Mujakić i Stefan Simić koji su ozljeđeni, a ni Hamza Barry zbog žutih kartona. A, evo tko sve konkurira za ogled s Lokosima:

Vratari: Ljubić, Posavec

Braniči: Dimitrov, Juranović, Dolček, Ismajli, Čolina, Vušković, Tahiraj, Radić, Dellova

Vezni igrači: Nejašmić, Caktaš, Čuić, Blagaić, Jurić, Jradi

Napadači: Kreković, Jakoliš, Jairo, Brnić.

By | 2020-06-20T20:34:53+02:00 20.06. 2020.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment