Brbić i Vučević održali press konferenciju !

Točno u podne dvojac već sad bivših članova uprave održali su press konferenciju u kino dvorani stadiona Poljud. Marin Brbić i Goran Vučević su obrazložili svoje viđenje odlaska iz kluba. Prvo se obratio Marin Brbić:

Od dolaska 2012 krenuli smo sa minusom od sto milijuna kuna a pripremne utakmice smo igrali u markerima. U sportskom dijelu ovogodišnji rezultat je najbolji u posljednjih 6 godina. Rad škole se ocjenjuje dosta paušalno jer su kadeti u situaciji da osvoje. Marketing danas ima 70 ugovora. Danas samo marketing donosi 31 milijun kuna. Uređen je sustav nabave, arhive. Odnos sa HNS-om je i dalje goruće pitanje te i dalje tražimo samo iste uvjete za svih. Ostavljamo Hajduk u dobroj financijskoj situaciji. Sve plače su podmirene. Danas mi je žao što neću realizirati dvije stvari : kamp i muzej kluba. Bili smo na tragu dogovora sa Gradom Splitom gdje bi Hajduk ulagao u tako “prebio” dug prema gradu a muzej smo također pripremali. Zahvalio bi se svima koji su mi pomagali. Prvenstveno gospodinu Jošku Paladinu uz njega su Vinko Radovani, Branka Ramljak, Ljubo Pavasović Visković ….. Žao mi je da je moja smjena po meni ne argumentirana. Svoju viziju sam predstavio prije tri mjeseca koja je podržana a sada mi se zamjera da nemam viziju.

Koji vam je najljepši trenutak i jeste li imali promašaja ?

Najljepši trenutak mi je bio kada smo osvojili kup 2013. godina. Bilo je i promašaja. Bojim se za situaciju u klubu jer je na jednoj strani vlasnik koji nije bio suglasan sa smjenom ali što je tu je. Zahvaljujem se posebno navijačima Torcidi i Našem Hajduku i svim ostalim navijačima sa kojima sa odlično surađivao svo ovo vrijeme.

Bivši sportski direktor Goran Vučević bio je kratak:

Prihvatio sam ulogu u trenutku kad je financijsko stanje bilo loše ali to nije stvaralo problem. Ulogu sam prihvatio jer je trebalo izgraditi sustav koji danas ima sve što treba jedan renomirani europski klub. Meni je klub dao sve i ja sam mu to morao vratiti. Siguran sam da je moglo biti još bolje. Uzdignute glave napuštam klub zajedno sa predsjednikom uprave a drugi neka procjene moj rad.

By | 2016-04-08T10:49:23+02:00 08.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment