Brbić se ispričao navijačima i priznao: Radio sam kompromise a to ne vodi nikamo! Sutra će trening voditi novi trener !

Hajduk je pola sata prije početka službene press konferencije obznanio kako Siniša Oreščanin nije više trener “bijeli”. Novinari, radijski reporteri, snimatelji s kamerama i fotografi su s ne strpljenjem čekali što će obznaniti predsjednik kluba Marin Brbić. Svi su se usredotočili na pojašnjenja oko sinoćnjeg debakla koji se ničim ne može opravdati  a zbog toga je dosadašnji trener Oreščanin postao bivši. Pred novinare su došli uz glasnogovornika Antu Bilića, predsjednik kluba Marin Brbić , dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović i predsjednik NO Benjamin Perasović.

“Imao sam dosta “pressica” a ovo mi je jedna od težih. Moram se ispričati svima i cijelom navijačkom puku. Ispričavam im se i razmijem ih , radio sam kompromise a to nas ne vode nikamo. Do dva ujutro smo priča li i svoj mandat sam stavio na raspolaganje. Što sam napravio s trenerom nisam napravio dobro. Nadzorni odbor mi je dao sto postotno povjerenje. Mi imamo postavljen cilj a to je ulazak u Champions ligu. Ukoliko ga ne ostvarimo ja i moj tim ćemo otići. ”

Dopredsjednik Lukša Jakobušić:

Naša je odgovornost i pogodak u 96′ je greška organizacije pa i mene samoga. Želimo sudjelovati u svim procesima. Nadam se  da imamo energije da pokrenemo dobru atmosferu a ona donosi rezultat. Mi sada imamo pojačanja i trebamo složit ekipu i doći do atmosfere.

Predsjednik NO Perasović:

Svi su krenuli s isprikama. Ovo su emotivne isprike. Sinoć je bilo i suza i lupanja šakama o stol. I ja se ispričavam svim navijačima na sramotnom ispadanju i blamaži. Ova bol kada nam je najteže i apeliram na motivaciju. Investiramo u klub i u momčad i ništa neće poremetiti našu viziju.

Tko će biti novi trener u susretu s Istrom ? Brbić je odgovorio:

Sutra će trening voditi novi trener !

By | 2019-07-19T18:22:00+02:00 19.07. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment