Burić: Ovo su najteže utakmice!

Velika pobjeda bila je ovo za Damira Burića tako je u press salonu i opisao:

Gledali smo vrlo tešku utakmicu . Vidjeli ste da smo imali veliku želju za pobjedom i mi smo je ostvarili. Mi smo dominirali. Šteta što više nismo napravili. Respekt za momke pa smo odmah sad radili regeneraciju tako da im sutra damo slobodan dan. Zaslužili su to moji momci. Više vide mene nego svoje žene.

Meni se dosta toga svidilo a mogli ste vidjeti što znaći kad imaš 2:0. Mi smo malo “zaspali” i odmah smo bili brutalno kažnjeni. To su momenti kada moraš biti maksimalno koncentrirani i tada ne smijemo napraviti grešku. Stati pametno pa ako netko i pogriješi da drugi radi korekciju.

Ovo je prva četvrtina imamo 19 bodova….

Dolaze nam dvije jako bitne utakmice. Kup pa prvenstvo u Puli. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i da svi budu optimalni i da budu zdravi. Ukoliko budemo ovako fokusirani biti će to dobro, nismo gledali koliko bi bodova željeli imati već ići iz utakmice u utakmicu.

Zamjena Hamze  da li se radi o ozlijedi ?

Hamza nije bio na svoj razini. Puno je imao krivih dodavanja što kod njega nije obično slučaj. Imao je već opomenu i nedaj Bože da zakasni u duel moglo se desiti da budemo na terenu sa 10 igrača i mi u štožeru smo željeli to otkloniti. pa je takva bila naša procjena. Momci su i iz dominirali i zasluženo pobjedili. Ova momčad diše zajedno i vidite i njihovo veselje na terenu.

By | 2019-09-22T19:02:30+02:00 22.09. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment