Burić nakon Dinama: Dali smo sve od sebe!

Damir Burić bio je zadovoljan nakon derbije:

Pred ovom kulisom, doživjeti ovu pobjedu je baš divno. Ovu pobjedu posvećujemo svim onima koji su se razočarani vračali kući iz Koprivnice i Osijeka. Bio je to gušt i ovakvu pobjedu podijeliti s navijačima. Sretni smo i zadovoljni.

Sretni smo što smo ostvarili ovu pobjedu. Borili smo se dali sve od sebe. Pokazali smo volju i želju i nadam se da će nas držati još neko vrijeme.

Mi smo imali problema u prvom dijelu. Dinamo nas je pritiskao radio nam pressing i reposjed. U drugom dijelu smo došli do svoje igre. Možemo biti zadovoljni jer smo se borili Hajdučki. Jednostavno treba u jednoj pobjedi ne uzvisiti se i u jednom porazu ne poniziti se.

Ovo su mladi momci. Imali smo dva različita poluvremena. Moramo momcima pokazati što treba raditi u zatvaranju pojedinih koridora. Mi smo mijenjali sustav igre. U drugom dijelu smo bliže igraču i dobivali smo duele. Imali smo to kao plan B i drugo poluvrijeme je bilo puno bolje.

Danas ste vidjeli momčad u kojoj ne možete izdvojiti jednog pojedinca. Baš sam zadovoljan.

Možemo li se boriti s Dinamom…

Mi idemo iz utakmice u utakmicu i iz svake od njih osvojiti što više. Nekada te hvataju grčevi ali moraš ići dalje jer je puno kilometara pred nama….

By | 2019-08-31T21:00:43+00:00 31.08. 2019.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment