Burić nakon Lokomotive: Planirano smo ostvarili!

Damir Burić je nakon pobjede nad Lokomotivom  izgledao zadovoljno i sretno. O utakmici je kazao:

Čestitke prosljeđujem mojim momcima koji su se držali plana i proveli ga kako u ofenzivi tako i u defenzivi. Ostvarili smo sve što je bilo planirano. S obzirom na važnost i s obzirom na protivnika koji je sposoban brzo izaći u kontru , stvarno je bilo dobro. Vidio sam naši brzi protok baluna a završnica uvijek može biti bolja. Ovo je sedma naša utakmica u kojoj smo bez primljenog gola i to protiv jakog suparnika.

Kolege novinari su ga upitali kako gleda na sadašnju situaciji s obzirom na zimski prelazni rok ?

Mi smo morali interno riješiti problem odlaska igrača. Odlasci su tražili vrijeme i adaptaciju novih mladih igrača. Ovi mladi su dobili prostora i vremena za njih. Mi smo se popunili sa mladima Mastelić, Šimić, Bašić, Kalik…..Davali smo im šanse, imali za njih strpljenja i naravno vremena. Lijepa je to hajdukova mladost.

Hoćete li kalkulirati sa sastavom sada kada je sigurno treće mjesto ?

Mi smo puno puta morali kombinirati sa momčadi. Što zbog kartona što zbog ozljeda. Sad nam dolazi Rijeka i mi moramo poradi navijača i poštenog odnosa igrati sa najboljima. Uspjeli smo sve nedostatke kompenzirat i ostvariti učinak sa velikim brojem bodova zalihe.

Matelić ?

Mastelić ima veliku energiju daje sebe vidjeli smo to već na pripremama. Sama njegova izjava koju mi je dao na poluvremenu ( “razbit ću ih” ) govori dosta o karakteru momka. Nije slučajno da je sudjelovao u onoj akciji kada mu je Zelenika obranio ni da je izborio kazneni udarac.

By | 2019-08-01T09:40:14+02:00 20.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment