Burić o Koprivnici: Idemo napraviti maksimum !

Pred put za utakmicu Slaven Belupo-Hajduk novinarima se obratio trener “bijelih” Damir Burić:
“Bit će teška utakmica, Slaven Belupo do sada se pokazao dobrim, čestitam mu na plasmanu u finalu Kupa Hrvatske. Pobjeda nad Rijekom dokaz je kvalitete. Željko Kopić je mladi, perpsektivni trener, ima kvalitetu, sviđa mi se njegov stil igre, a posebno što se na igri njegove momčadi vidi trenerov rukopis.
Po prvi puta vidjeli smo Burića da je podignuo ton na “pressici” a radilo su u kontekstu upita o mladin igračima Hajduka i njihovoj vrijednosti. Mišljenja sam da ga je zasmetalo tako formiran upit, te je rekao:
“Mi ćemo i dalje ustrajati na radu s mladim igračima, koji su već pokazali mnoge dobre stvari o kojima samo ja govorim. Ima dosta igrača, koji imaju perspektivu, ali treba im vremena. Svima ćemo dati vremena i prostora, u svakoj utakmici igramo sa pet-šest igrača do 20 godina. Tim mladim momcima treba podrška.”
Analiza posljednjih rezultata koji su iza Burića kažu da je njegova momčad pet utakmica bez primljenog gola, ali i bilježimo da je Hajduk u tri gostovanja u Koprivnici pobijedio. Burić o tim podacima je kazao ono najbitnije:
“Idemo napraviti maksimum bez obzira na stanje u momčadi.”
Nije još uvijek odlučio hoće li se prihvatiti i obaveza koje su u djelokrugu sportskog direktora. O tome je rekao:
“Nikakvu odluku nisam donio, Marin Brbić tražio je sportskog direktora osam mjeseci, a sad bi mi trebali donijeti odluku u osam dana. Treba još obaviti dosta razgovora”
By | 2016-04-16T10:43:04+02:00 16.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment