Burić o Lokomotivi : Moramo biti disciplinirani !

Prije početka press konferencije Damir Burić je sa smiješkom zamolio novinare da “priguše” svoje mobilne aparate te kazao:

Ova sedmica nama je jako kratka a protivnik koji dolazi ima brzu transformaciju pa se za to treba dobro pripremiti. Lokomotiva je momčad koja ima klasnog igrača, našeg Franka Andrijaševića a uz njega se razigraju i igrači poput Fiolića i Grezde. Oni su mlada perspektivna i kvalitetna momčad. Moramo biti disciplinirani da nam se ne dogodi greška. Nadam se da ćemo mi od naše medicinske službe dobiti dobar “feedback”. Naši mladi momci su u Koprivnici posebno u defenzivi odradili dobro a ova utakmica nam je vrlo važna i nadam se dobroj predstavi.

Jeli ovo utakmica u kojoj se odlučuje o trećoj poziciji ?

Ima još dosta utakmica da mi čekiramo treću poziciju ali protiv Lokomotive želimo pokazati pravo lice.

Što je sa ulogom sportskog direktora ?

Gledamo sve mogućnosti koje jesu. radimo na tome pratimo na tržištu što se događa. Saša Bjelanović kao šef skauta sve prati , ne stojimo skrštenih ruku.

Znači li to indirektno da taj posao već radite ?

Ako nema nikoga u klubu , to znači da netko mora nastaviti raditi taj posao, obavljati razgovore. Klub nema sportskog direktora te sam morao tu ulogu preuzeti ali vjerujte mi da volim raditi sa momcima. Ovo oduzima snagu a neke smo stvari posložili kako treba.

 

By | 2016-04-19T10:24:10+02:00 19.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment