Burić: Osijek je borbenošću i trkom došao do pobjede!

Jako nas je zanimalo hoće li naći birane riječi o igri u Gradskom vrtu Hajdukov trener Damir Burić. Evo što je pristiglim novinarima rekao :

Mogli ste vidjeti da je to bila vrlo interesantna utakmicu. Ista je bila sa puno dinamike, agresije, trke i borbe. Moje je mišljenje da smo plan ostvarili u prvom dijelu igre kada smo dobro kontrolirali utakmicu. Tada smo imali ovo željeno a to je kvalitetna igru i organizacija igre. U drugom poluvremenu nam se dogodila dekoncentracija, bilo je više igrača koji su mogli situaciju kod gola riješiti, ali nisu. Osijek je borbenošću i trkom došao do pobjede. Mi tada nismo reagirali kako treba.

Na pitanje osiječkih kolega novinara igri Josipa Kneževića rekao je:

Ovu utakmicu je Knežević odigrao jako kvalitetno, prije svega drugo poluvrijeme. Poluvolej kod gola i izvedba bili su za čistu peticu. Vidjela se želja kod tog igrača.

Upit je bio vezan i za izlazak iz igre branića Bilyya . Burić je demantirao da je on izašao zbog loše igre:

Nije on izašao zbog svoje izvedbe. Htjeli smo uvesti još jednog napadača, zaigrali smo jako otvoreno, igrali na sve ili ništa, preuzeli rizik. Da se malo duže igralo, možda bi nam i uspjelo izjednačiti.

Poraz u Slavoniji Burić vidi na svoj način:

Sigurno je da imamo dosta dobrih igrača i nadam se da ćemo ubuduće imati kvalitetnu momčad. Neki su nas igrači napustili u zimskom prijelaznom roku, a imamo i puno ozlijeđenih. Danas smo nastupili bez Kalinića, Vlašića, Ohandze, Bencuna, Malokua… Sve su to kvalitetni igrači, to je nekad teško kompenzirati.

U porazu što vam se čini kao dobro ?

Vidjeli ste danas opet jako puno mladih igrača Hajduka koji su naša budućnost, oni su ponovno  pokazali tehničko znanje i nivo. Nadam se dobru. Ubuduće tu dominaciju kroz pas igru moramo sprovest u golove.

By | 2016-05-01T15:54:32+02:00 01.05. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment