Burić pred Inter: Najviše se bojim terena !

Ovog ponedjeljak Hajduk kreće na put za Zagreb gdje će dočekati sutrašnji susret sa Interom. Pred polazak novinarima se obrati Damir Burić:

“Ova sedmica koja je bila bez utakmice provedena je sa radom uz puno truda i puno znoja a to je najbolji način da izađemo iz rezultatskog problema.”

Tko su igrači nad kojima su upitnici za nastup ?

“Velez, Vlašić i Velasquez, o njima ćemo odlučiti pred sami susret. Svi su oni imali zamjenske treninge. Arteaga je dobio udarac na treningu pa neće na put za Zagreb. “

Sastanak na katu ?

“Znali smo da će problemi doći, mladi smo i ovo smo morali doživjeti. Mi imao kvalitete ali ih moramo dokazivati. Nekada mladosti nedostaje minuta da ostvare planirano. Treba ti nekada i da ti se sreća okrene na tvoju stranu. Trebamo raditi pa će i nas sreća nagraditi a ne ćemo ni znati da je ona tu. Trud, znoj se uvijek isplati.”

Inter ?

“Igraju dosta kvalitetno Čeka nas teška utakmica. Imaju vrsnog strijelca kojega moramo pripaziti. Ja se najviše bojim kakav nas teren očekuje u Zaprešiću.”

Što ste mislili kada ste spomenuli novinarske kritike ?

“Velika je novinarska kritika kada se govori o dovođenju igrača sa strane. I veliki klubovi dovede igrač a ne mogu pogoditi sa svakim igračem. To mislim da je pogrešno. ”

Kritike su na stoperima Hajduka, posebno na Billya ?

“Mi u utakmicama nismo imali 5-7 igrača i teško se sada suprotstaviti suparnicima. Teško je govoriti o samo jednom igraču. Želim gledati pozitivno i da momci odigraju kvalitetnu predstavu i da svi mi budemo zadovoljni.”

 

By | 2016-03-07T13:59:24+01:00 07.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment