Burić pred Koprivnicu: Idemo nastaviti u istom ritmu !

Pred put u Koprivnicu novinarima se obratio trener Hajduka Damir Burić te usporedio utakmici sa Slavenom u Poljudu:

Kada uspoređujem te dane s ovim Hajdukom onda mogu reći da smo uigraniji, kompaktniji. Da, djelujemo puno bolje u odnosu na tu utakmicu. Želimo nastaviti u istom ritmu, imati stabilizaciju u obrani u kojoj smo bez primljenog gola “

Njegov Hajduk djeluje impresivno, posebno u obrani, koja je u prvenstvu 631 utakmicu bez primljenog gola. Lovre Kalinić, pričuvni vratar reprezentacije, juri rekorde. Baš obrana, koja je bila važan adut Hajduka, pretrpjet će promjene. Nema Argentinca Juliana Velazqueza, na desni bok će vjerojatno Juranović , Burićeva “katica za sve”, ali trener razmišlja i o kombinaciji s Tudorom, koji je sezonu otvorio na toj poziciji.

– Postoje te dvije opcije, vidjet ćemo još – kazao je Burić.

Hajduk u Koprivnici traži pobjedu, koja će ga ostaviti na bod iza Dinama, te da im  je odmah za vratom a to je ono čemu teže “bijeli”.

– Imali smo težak tjedan s obizirom na broj ozlijeđenih igrača i reprezentativce akcije. Pa, još kiša… Bilo je svega osim optimalne pripreme za Slaven Belupo. A radi se o protivniku koji je jako dobar, njegovi rezultati ne pokazuju pravo stanje. Vlašić i Sušić su se uspjeli oporavati, ali nema Velazqueza, Ohandze, Nižića i Pejića. Probleme je imao i Milić, ozlijeđeni su Grbić i oba Bašića, Toma i Josip. Ali, mi idemo pobijediti protiv zahtjevnog protivnika – pojasnio je trener “bijelih” Burić.

 

By | 2018-01-31T14:36:16+01:00 17.10. 2015.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment