Burić pred kup : Moramo izići kao pobjednici !

Trener Hajduka Damir Burić došao je pred splitske sportske novinare dobro raspoložen iako ima dosta problema oko sastava za kup susret sa Dinamom :

“Imamo još jedan trening popodne, te ćemo tada saznati tko nam se priključuje. Marko Bencun ima udarac u koljeno, te je za njega jako upitno hoće li moći. Isto je stanje sa Velazquezom. Imamo još igrača koji imaju probleme. Tudor i Mujan i za njih čekam “zeleno svijetlo”.”

Pozvao je Burić i navijače za ovaj bitan susret:

“Svi skupa nestrpljivo čekamo ovaj susret. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nam daju podršku i da budu uz nas, podrška nam je potrebna da mladi igrači odigraju pravu utakmicu.”

Stiže nam prvoplasirana momčad lige…

“Kup utakmica, je specifična i ima svoju dodatnu draž. Mojim igračima za susret sa Dinamom, dodatna motivacija ne treba. To je najlakši dio, što se tiče pripreme. Oni su upoznati s protivnikom, samo se radi o nijansama. Dinamo je protiv jakih, kvalitetnih  momčadi pokazao uvijek pravo lice, dok su protiv manjih varirali u formi i sastavom.” 

Kolega Ozren Maršić iz Večernjeg lista pitao je Burića da li se radi  o utakmicama sezone?

“Ovo su nam jako bitni susreti, imamo još tri utakmice ali ove dvije utakmice jako bitne.”

Novo pitanje je bilo koga najviše cijeni od igrača Dinama ?

“Najviše cijenim Marka Pjacu, a bitno bi mi bilo da je Velazquez tu. Mislim da bih tada problem bio riješen. Ovako ćemo trebati tražiti nova rješenja, a možda se i oporavi. On je idealan za njega, bio bi užitak gledati . Zadnje dvije utakmice nam nije protivnik zapucao na vrata. Stoga se nadam  se da će se naša obrana na račun toga stabilizirati i pokazati protiv Dinama svoje pravo lice.”

Novinare je zanimalo koji je cilj uoči utakmice?

“Mišljenja sam da je važno ne primiti gol, a bilo bi fenomenalno kada bi ga dali.”

Kakva su očekivanja od Nikole Vlašića i imate li neku poruku ?

“Puno se očekuje od svih nas. On je dio momčadi, nastojat ćemo djelovati kako bi i njemu bilo lakše. žao mi je što u prošloj utakmici nije dao gol, to bi ga ponijelo, donijelo mu još samopouzdanja. Međutim, kažem već sad da će biti dobar protiv Dinama. Ponovit ću i ono najvažnije za kraj našim navijačima. Zajedno smo jači, neka budu uz nas kada bude najteže.”

By | 2018-01-31T14:36:13+01:00 15.03. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment