Burić: Želja nam je dobra igra !

Trener hajduka održao je press konferenciju pred susret sa Rijekom. Obrazložio je stanje u momčadi i svoje želje:

Vidim na licima igrača da izgledaju zadovoljno nakon Lokomotive, međutim znamo koliko je težak zadatak pred nama. Imamo veliku želju za dobrom igrom pred našim vjernim navijačima. Pred Jadranski derbi imamo neke probleme u momčadi, ali se ipak nadam se da će se neki igrači vratiti, pa da za sutra bude 16 igrača na raspolaganju.

O slijedećem protivniku Rijeci je rekao:

Rijeka je tradicionalno neugodna, imaju stvarno dobar obrambeni blok i po tome su prepoznatljivi, a prema naprijed Tomasova, Bezjaka, Gavranovića, koji daje njihovu kreativnost. Nadam se da im moji igrači neće dati puno prostora za igru.

Kako stojimo sa ozljedama i izostancima bilo je pitanje novinara a na to je Burić dodao:

Morat ćemo vidjeti što će biti sa pojedincima nakon jučerašnjeg jakog treninga. Vidjet ćemo kako će biti stanje kod Ohandze, liječnička služba također mi mora dati zeleno svjetlo, da vidimo hoće li uopće igrati utakmicu. Juranović je igrao jako dobro u prošoj utakmici, uz to fenomenalan je momak i odličan igrač, zaustavljen je sad s ova tri žuta kartona. Nema Vlašića, Bencuna, a Nižiću svaka čast, želim mu što brži oporavak, dao je nekoliko golova glavom. Nema ni Pejića, Arteage, Veleza, dok se Maloku vratio, nadam se da će odraditi dobar trening večeras.

 

By | 2016-04-23T16:34:17+02:00 23.04. 2016.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment