Caktaš nakon Lokomotive: Pojedinci se moraju zapitati za koji klub igraju!

U sklopu 30.kola HT Prve lige Bijeli su s 3:2 poraženi od Lokomotive u Kranjčevićevoj. Mijo Caktaš iskreno je prokomentirao dvoboj i kao kapetan preuzeo odgovornost u ime cijele momčadi…

– Mislim da smo prvo poluvrijeme stvarno dobro odigrali. Šteta što nismo zabili još koji zgoditak, ali eto. Nedopustivo je da u zadnjoj minuti prvog poluvremena primiš gol i odmah te „uvuče“ ta panika. U drugom poluvremenu smo se povukli, a oni su dobili krila. Mi smo čak imali jednu šansu gdje smo mogli povesti 3:2, ali nažalost izgubili smo ovdje bodove. Osobno sam razočaran i iskreno moram reći da pojedini igrači, bez obzira što je klub zadnjih godina u svakakvim problemima, ovo je veliki klub i neki bi se trebali zapitati za koji klub igraju i čiji grb nose. Nedopustivo je da danas vodimo 2:0 i izgubimo 3:2 na kraju. Jednostavno,  baš sam tužan i razočaran.

– Stvarno mislim da smo prvo poluvrijeme dobro odigrali. Nažalost, tu se i Jairo ozlijedio,a on nam je jako važan igrač, iskusan igrač. Mladi jesu perspektivni i jesu budućnost kluba, ali tu se vidi da fali iskustva i mirnoće, zato se ovakve stvari i dešavaju.

– Sigurno da je ovo jedna prilika da se dignemo, ali moramo zaboraviti ovo danas. Kao kapetan preuzimam odgovornost u ime cijele ekipe i nadam se i vjerujem da ćemo do petka skupiti snage i pokrenuti se. Pripremiti se za utakmicu sa Slaven Belupom i pokušati ih savladati na svom stadionu.

By | 2020-06-23T16:01:59+00:00 22.06. 2020.|dalmatinski-balun|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment