Carrillo: Fokusirani smo na Inter!

Posljednja utakmica seniora na Poljudu dovodi Inter. Jeli razlog dobrog raspoloženja pobjeda pionira u kup ili je još nešto ?

Čestitam pionirima na osvojenom kup. Vidim te momke svaki dan i steran sam zbog njih i naravno zbog kluba. Trenuto sam 100 posto koncentriran na sutrašnju utakmicu. Jako su bitna ta tri boda koja su pred nama. na treningu smo otklonili greške i spremni čakamo utakmicu. Bitno nam je pobjediti u ove posljednje dvije utakmice. 

Utakmice sa Interom su uvijek bile rezultatski tijesne. Razlike u tim utakmicama su minimalne. Nekada se te utakmice odlučuju u čosljednjim minutama a to je jako opasno. Inter ima dobru strategiju gotovo svim momčadima u vrhu su dali pogodak. Njima možda oavj susret ne znaći kao nama jer su osigurali opstanak ali sam uvjeren da će nas sačekati sa dobrom defanzivom. Vjerujem da možemo pobjediti sa dobrim pasom i kontrolom lopte. 

Vraća li se Erceg u momčad ?

Imam više opcija. Izbor igrača za sutra neće biti kompliciran. Izabrat ću one koji mi najbolje odgovara za pobjedu nad suparnikom. Jako sam sretan da imamo alternative. Imamo još jedan trening popodne da vratimo neke igrače. 

Jeli ovo Vlašiću posljednja utakmica u Poljudu ?

Sve su to špekulacije a meni to nije važno. O tome ja ne odlučujem. Koncentriran sam isključivo na Inter a dobro je da govore o mojim igračima. Točnije o igračima Hajduka. Nećemo izgubiti svoju koncentracija zbog tih stvari oko prijelaznog roka.

Hoćete li “pustiti” Tudora i Vlašića u reprezentaciju ukoliko “čekirate” treće mjesto ?

Odluka se donosi na klupskoj razini. Oba igrača su kao i cijeli tim samo koncentrirani na klub i pobjedu. Sada ne želimo o tome razmišljati sada već kada dođe vrijeme za to. Fokusirani smo samo na Inter.

By | 2017-05-19T11:22:34+02:00 19.05. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment