Carrillo: Gasiteljima ćemo pokloniti prolaz dalje!

Hajduk danas putuje u Bugarsku. Press konferencija održana je danas a trener Hajduka Joan Carrillo pred uzvrat sa Levskim koji je ovog četvrtka imao je prioritetno neke druge misli. Te misli se vezane uz požare koji haraju u okolici Splita…

Ovim putem želim se zahvaliti u ime igrača i kluba svim volonterima, vatrogascima i Torcidi, koji su napravili sve da bi ugasili vatru. Uspjeli su obraniti naš grad Split. Ovim putem im od srca zahvaljujemo.

Poznato nam je da aste imali problema jučer na dolasku do Dugopolja, zapeli su u prometu…

Znate da neke stvari i motiviraju. Bila je jučer jako loša situacija za momčad, ali nadam se da će nas sve to motivirati. Zato vam kažem, ljudima koji su radili na gašenju vatre, uzvratit će im tako da prođemo u sljedeće pretkolo.

O utakmicai bez gledatelja koja “bijele” ćeka u Sofiji je rekao:

Navikli smo igrati neke utakmice bez gledatelje, to neće biti nikakva nova stvar, iako volim da je dobar ambijent. Mislim da smo po tom pitanju imali sreću. U Dugopolju su naši navijači bili spektakularni i oni su nas odveli do pobjede.

O samoj utakmici Carrillo kaže:

Nismo sigurni da će Levski igrati napadački, ali to me nije ni briga. Ja znam da ćemo igrati tako, napadački. Nije bitno tko će igrati, Ohandza ili netko drugi, najbitnija je ideja i prolaz u drugo pretkolo. Dogovorili smo se sve što trebamo napraviti. Idemo na pobjedu bez obzira na sve.

 

 

By | 2017-07-18T14:15:59+02:00 18.07. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment