Carrillo najavio Split: Hoću novu pobjedu!

Joan Carrillo trener “bijelih” došao je u Poljud dobro raspoložen a kako i ne bi kada se u Poljud vratio nakon punog plijena u Zagrebu gdje se slavilo u derbiju s Dinamom. Kakve su danas impresije sa derbija ?

Pokušavam zaboraviti pobjedu u srazu s Dinamom. Pokušavam sebe i momčad pripremati za novi ogled. Osjetio sam radost svih navijača i uživamo u tome. Posebno kada sam čuo da nitko od mojih igrača nije pobijedio Dinamo nikada. Bilo je lijepo a ponovit ću posebno drago zbog naših vjernih navijača.

Jeste li svjesni što se darovali navijačima diljem Dalmacije i Hrvatske ?

Drago mi je da se ovo dešava i da su igrači mogli pono toga naučiti o disciplini u igri. Igrači su vidjeli što nam to znači. U svlačionici je bilo veliko veselje. Ali nek se gledatelji vesele a mi se moramo koncentrirati na utakmicu sa Splitom.

O publici je dodao….

Nakon kazne za igranjem na praznom stadionu na svom terenu, vjerujte osjećaj nam je bio gostujući na našem stadionu. Sada smo na istom putu mi i naši vjerni navijači. Oni su uvijek naš 12.igrač.

Kao vidite suparnika RNK Split i možete li usporediti s Dinamom ?

Split je disciplinirana ekipa koja igra u sustavu 3-5-2. Ako mislite da će biti jednostavno neće. Mi smo adrenalin ispraznili i moramo dobro izabrati momčad koju ćemo im suprotstaviti. Split je momčad koja rijetko riskira u igri i čekat će našu grešku. Ako im damo mogućnost grešaka oni će sve napraviti da nas ugroze. Oni nama puštaju inicijativu a mi moramo pomaknuti liniju obrane bliže sredini terena. Ključ pobjede u Zagrebu je nakon osvojene lopte brza tranzicija. Tražio sam brzi točni pas i kada smo to imali nismo imali problema a kada nije bilo pasa onda nas je Dinamo pritiskao.

Jeli ista priča kao s Dinamom da želite pobjedu ?

Nama trebaju tri boda a ona su bitna kao i s Dinamom. Bodovi isto vrijede i sa Splitom. To su nam bila tri nova boda a sada sa Splitom nam treba isto jer se od prošlosti ne živi. Samo me budućnost zanima. ja sam uvjeren u pobjedu sa Splitom i želim uvjeriti svoje igrače u isto.

Ovakvim predstavama nadate li se dugom ostanku u Splitu ?

Moja ideja je raditi iz dana u dan. Znamo kako balun funkcionira. Meni je najvažnije momčad a nogomet je nekada bijel a nekada crn.

Hoće li se opraviti Erceg i Ohandza za srijedu ?

Erceg je veliki ratnik. Erceg je u rano fazi dobio udarac. Meni je jedan od igrača kazao da je Erceg ozlijeđen a on mi je rekao da može. Noga mu je izgledala kao da je kamion prešao preko nje. On bi i bez noge igrao takav mu je mentalitet. Tek sam ga mijenjao kada je shvatio da ne može. Ohandza je jučer odradio jači trening s rezervistima i rekao je da je OK.

By | 2017-04-24T11:44:28+02:00 24.04. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment