Carrillo: Neću napustiti ekipu!

Vruće je bilo na press konferenciji pitanja su bila usmjerna na trenerovu eventualnu ostavku:

Jeste li možda bivši trener…jeste li podnjeli ostavku ?

Ne neću napustiti ekipu. Želim reći prvo da ja imam više informacija od vas. Moj ugovor je tu. Ukoliko klub misli da mi tu nije mjesto može takvu odluku donijeti. Meni ostaje da mislim na slijedeću utakmicu. Očekivao sam pitanje o utakmici a ne ovakvo pitanje.

O utakmici je rekao…….

U drugom dijelu Rudeš nije dobio utakmicu negom smo je mi izgubili. Nismo igrali kao momčad. Sa 2:0 utakmica nije gotovo jer sam tražio još koji gol i imao je Teklić takvu prigodu. Nakon primljenog pogotka bilo je situacija koje mi se nisu svidjele. Nagreške pojedinaca ja ne gledam katastrofično. Nogomet koji smo igrali u drugom dijelu ali mi se ne sviđaju neki stavovi a radi se o gubitku lopte i pokušaju osvajanja lopte i to me žalosti.

Kada gubimo gubimo svi. Kad pobjeđujemo svi pobjeeđujemo. Smatram se dijelom momčadi. Ja sam onaj koji u grupi gubim prvi. Nismo izgubili zbog taktičke nesigurnosti ili fizičkog pada. Uvjeren sam da se radi o psihološkom stanju. Jednostavno mislili smo da je sve rješeno.

O navijačima je kazao……

Moramo pitati oprost od naših navijača. Oni su prvi koji nam mogu suditi. Želim pitati oprost. Nakon gubitka europskih nada možda je teško vjerovati u uspjeh. Ne želim sipati drvlje i kamenje. Trebamo dati našim igračima do znanja da moramo djelovati kao momčad.

O svojim igračima je kazao:

Kada bi postajao i jedan igrač u svlačionici koji me ne slijedi ja bih odmah otišao. Osoba sam koja uvijek gleda naprijed. Mislim da svi igrači vjeruju u mene.

By | 2017-11-04T21:47:57+01:00 04.11. 2017.|novosti|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment